UITA - TE.........................! ! !


UITA - TE....  PE TINE!
UITA - TE...  PE BLOG!

PRIETENII BLOGULUI

vineri, 13 martie 2009

LIBERTATEA PRESEI

Nu va mai saturati sa va uitati la televizor....!!! Hai ca asa este, recunoasteti! Nu v-ati invatat minte inca de pe vremea Neregretetului ca NU trebuie sa va uitati la tv, sa NU cititi ziarele si sa NU mai plecati urechea la schizofreniile politice? Na, acum comentati-l pe base! Daca ar fi dupa mine as vota doar doua legi legate de libertatea presei si va rog sa ma credeti, DESPRE LIBERTATEA PRESEI ESTE VORBA SI NU DESPRE CENZURA.

Legea nr.1

Dupa alegeri nici un politician sa nu mai fie bagat in seama de media pana la expirarea mandatului , dupa care sa vina frumusel in fata alegatorilor, la scena deschisa si sa dea dare de seama cu realizarile lui individuale sau de partid, adica sa vina cu fapte reale nu imaginare. In astimp, ei intre ei, politicienii, n-au decat sa se scuipe si sa se pizduiasca cat vor. Este lumea lor, creata de ei, pentru ei, care timp de 20 de ani s-a dovedit ca nu are nici o legatura cu a noastra.

Legea nr. 2

Toti sau macar 99% dintre ziaristi sa-si scrie dejectiile din parnaie. Se cunosc tarifele de improscat cu cacat in cine incomodeaza, precum si cele care presupun dreptul la replica. Printre normele de aplicare ale acestor doua legi as introduce salutul obligatoriu de recunoastere atunci cand apare cate unul in public, ziarist sau politician: HUIDEOOOOOOO.......!!!!!!!

2 comentarii:

  1. Wow, ce suparat esti pe ei! Da-i in .... colo, prea vine primavara ca sa ne mai suparam pe toti tampitii :)

    P.S. 1 Mara este o dulceata :)

    P.S. 2 Ce ametita sunt, abia acum am vazut desenele tale :) Stii demult ca imi place cum desenezi, asa ca nu le mai laud. Ca .... doar m-as repeta :)

    RăspundețiȘtergere

parerea mea